Workshops

Wil je leren hoe je met stipstokjes, porseleinverf en blanco keramiek een mooi kunstwerk maakt? Het is ontzettend leuk én verslavend (dus wees gewaarschuwd!) en voor alle leeftijden. Na afloop ben je een geweldige ervaring, prachtig kunstwerk en – zeer waarschijnlijk – een nieuwe hobby rijker. 

 Ik ben druk bezig met het vinden van een geschikte worskhopruimte in Lelystad. Zodra deze bekend is, voeg ik dit toe aan de hieronder getoonde workshop kalender. In de tussentijd kun je alvast je plekje reserveren via de mail

Heb je interesse in een workshop bij JOU op locatie, bijvoorbeeld met een groepje vriend(inn)en, familie of als vrijgezellen-, kinder- of kraamfeestje? Dit is mogelijk vanaf € 29,95 per persoon (minimaal 6 en maximaal 8 personen) en binnen 45 minuten reistijd vanaf Lelystad. Alle workshops in de agenda waarbij nog géén locatie is ingevuld kun je hiervoor reserveren via de mail. Staat jouw gewenste datum er niet tussen? Neem dan ook even contact met mij op, dan kijken we samen of dit alsnog mogelijk is.

Wil je stip-workshops faciliteren op een beurs, braderie of in een buurthuis? Ook dat is mogelijk! Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden!